Storck - Bicycle

 

Sedan 1995 har produktionen av innovativa, avancerade och tidlösa produkter är i fokus för Storcks företagsfilosofi. Otaliga testvinster och priser för utformning som talar för sig självt. Storck har stadigt utvecklats som en sann trendsättare.

 

Deras innovationer görs alltid i enlighet med Storcks traditioner och på ett beprövat sätt. Oavsett vilken terräng du väljer som din specialitet, så kommer Storck cyklar att ge dig den bästa kompromissen mellan maximal styvhet och effektivitet. Ett karakteristiskt drag hos Storck är deras kontinuerliga utveckling av befintlig teknik, användning av moderna material och utformning av utmärkt design. Många innovationer som i vår nutid anses vara toppmoderna, har utvecklats, patenterats och lanserats på marknaden av Storck.

Vi har satt instegspriser på cyklarna eftersom du kan få din cykel som ram eller ihopbyggd med Shimano eller Campangolo så priserna varierar kraftigt som ni förstår.

 

Kom in i butiken och se själv. Upplev, fascineras av Storck och beställ din egen personliga drömcykel.

 

Vi ser framemot att se dig - ditt Storck Cykel Team

Aerfast 20th Aerfast 20th

GERMAN DESIGN AWARD WINNER 2015.

Storck s Aerfast 20th "20th anniversary special edition" har tilldelats 2015 tyska Design Award i kategorin Transport and Public Space.  "it stands for 60 years of design culture"

Detta är ett premium pris av tyska Design Council. Där Aerfast 20th triumferade mot mer än 1900 deltagare och utsågs till den bästa i sin kategori av den 30 man starka juryn. Juryn består av design experter.

Tyska Design Award är ett sextio år gammal pris och arrangeras av tyska Design Council.

2014 år vann Aernario G1 iF product design.