Kontakta butiken för beställning och information om leveranstider.

Vi har satt instegspriser på cyklarna eftersom du kan få din cykel som ram eller ihopbyggd med Shimano så priserna varierar kraftigt beroend epå konfiguration. En uppfattning av priser kan du få genom Storcks hemsida www.storckworld.com

Kontakta oss om ni vill veta mera om priserna med de olika komponentgrupperna som finns. Priserna kan ändras under Säsong beronde på valutakurserna.

Adrenic G1

Det är en helt ny cykel men ändå på något sätt fullt bekant.

Det är på grund av generna i " virtuella fyra bar koppling " som tidigare gjort Organic till en av de mest framgångsrika Storck fullies . De två rockers isolerade från den bakre triangeln ger en exakt respons och reaktionsfriafjädringsegenskaperna . Adrenic G1 är en verkligt speciell Storck heldämp. Med 120 mm fjädringsväg bak / 130 mm fram och 27,5 " hjul blir Adrenic en off-roader som kombinerar smidighet med lämplighet för "trailes". Traditionell kvalitet kombinerat med fantastiska skönhet!


För möjliga konfigurationer och ungefärliga riktpriser se http://www.storckworld.com/mountain-bikes/adrenic-g1/
För exakt pris så som du vill ha den konfigurerad, vänligen kontakt oss. Går självklart att bygga med valfria komponenter från ram också.

Rebel Seven G1

Den senaste 27.5 " (650 B) standarden kombinerar den lungna gången med en 29:er med kvickheten av en 26:a.

 

Utvecklingen av Rebel seven tillgodoser ett brett spektra av användning och kombinerar en låg vikt med en stryktålighet som är unik.

 

Denna cykel har all ny kunskap inbakad i ramen.

 

Pris från 33 000 kr

Rebel Nine G3

Storck 29er är en cykel som inte slösar på krutet. Man kan välja denna cykel med Shimano XT eller XTR.

 

Har bla DT-swiss M1700 Spline 29 hjul och Fox F32 29 Remote gaffel, Selle Italia monolink SLS sadel, och man har flera val hur man vill att dämparen skall jobba.

 

Det svenska multisportlaget Stockholm Extreme kör på dessa fullblod denna säsong.

 

Med tanke på hur de såg ut när de hämtade cyklarna så vet jag att de kommer att vara mer än nöjda med Rebel Nine.

 

Pris från 33 000 kr

Bandit Nine G1

När framgångsrik historia möter modern teknik, tillförlitlighet med nuvarande förväntningar. Det är mer än 16 år sedan, vår ursprungliga Bandit presenterades, avancerad aluminiumteknologi som orsakade en sensation i hardtail-segmentet. 

Idag har Bandit 9 ett arv från Rebel Nine, vår 29-tums cykel. Med övertygande state-of-the-art egenskaper, är Bandit Nine en lätt 29 "ram i en avsmalnande huvud rör, överdimensionerade kedjestag och klassiska rör utformning som inte lämnar något övrigt att önska i fråga om riktningsstabilitet och hantering.

Finns med Shimano XT och XTR.

Pris från 28 000 kr

Zero2Seven G1

Årtionden av erfarenhet med Superlätta aluminiumramar har gjort denna nya cykel till nåt alldelles extra. Pressfit vevlager genomgående. Axel både fram och bak gör att du får en otroligt skön styrkänsla framförallt när det går riktigt fort.

Finns med Shimano XT och XTR.

Pris från 24 000 kr

Zero2Nine G1

En ny dynamisk 29er från Storck.

Konstruerad och tillverkad med en helt ny aluminium teknik. Resultatet av otaliga års erfarenhet inom utveckling av avancerade tekniska ramar, så tar Storcks nya Zero2Nine med erfarenhet av all tidigare erfarenhet med höga tekniska krav för att åstadkomma en modern, lätt, bekväm och spännande ram.

Ren design med extern kabel- och bromsdragning. Med Pressfit Vevlager, avsmalnande Headtube och den super-stela bakaxelns drop-outs rymmer en 12mm fast-axeln.

Finns med Shimano XT och XTR.

Pris
från 24 000 kr